Besparen en Id2Act

spaarhuis

 

 

 

 

 

 

 

Op dit moment lijkt de beurs zich gunstig te ontwikkelen en de beurs schijnt altijd voor te lopen op de economie. Wie merkt daar nu al wat van in de reële economie? De binnenlandse vraag is nog zeer zwak en het aantal werklozen neemt niet af...De consument heeft er even geen zin in.  Kortom naast het kijken en onderzoeken van nieuwe kansen zal sparen en besparen een belangrijk motief zijn voor veel beslissingen.

Wat kan Id2Act op dat vlak voor u betekenen? Veel. Het aardige is dat veel van onze activiteiten er al op gericht zijn meer resultaat in korte tijd te boeken.  Wat gaat helpen de kansen gefundeerd af te wegen of kosten te besparen:

  • Simplicity. Dit programma is er op gericht zaken te vereenvoudigen. Door onze neiging om alles onnodig complex te maken, zijn we bezig OVERBODIGE kosten te maken. Weg ermee. Kijk op deze pagina voor informatie.
  • Haal het Beste uit uw vergadering! Vergaderen kan korter en met meer ideeën en meer resultaat. De meeste mensen willen immers liever met klanten, medewerkers en projecten aan de slag dan eindeloos te vergaderen. Vooraf kennismaken kan.  Meer informatie.
  • De workshop Verstandig kosten besparen. Uitgaven schrappen is vaak makkelijk, lastiger wordt het om de juiste beslissingen te nemen en alle opties af te wegen. In de workshop maakt u samen met collega’s op een gefundeerde manier de afweging en komen er ook onverwachte besparingen aan de orde. De directe betrokkenheid van de deelnemers zorgt bovendien voor een flink draagvlak.

Kenmerkend voor alle drie mogelijkheden: een korte doorlooptijd: een paar uur tot een paar dagen. U zit tenslotte niet op extra kosten te wachten!

Mail Henk Tiesma via henk.tiesma@id2act.nl of bel 06 46178187 voor een intake gesprek!